Ózonos tisztítás

Autó és épület Ózonos szagtalanítás, fertőtlenítés tisztítás!

Autójában vagy lakásában kellemetlen szagot érez
• Kellemetlen szagok: égés, tűzeset utáni szagok, rohadás, WC-szag, füst, doh, étel, vegyszer szag
• Penész
• Allergia
• Fertőtlenítés
Az ózon elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombát, atkákat, és hatékonyan száll szembe a penész ellen is.

Az ózon fertőtlenítő hatása

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Penészgombák

 

A penész egy gomba, aminek a spórája mindenhol jelen van a helyiségben. Ha folyamatosan nedvességhez jut, akkor elszaporodik, telepeket alkot  ami mérgező anyagot bocsát a levegőbe. Az ózonfriss technológia elpusztítja a penészgombát és a spóráit a helyiség levegőjében és a felületeken.

Rossz szagok

Cigarettaszag, füstszag, dohosszag

 

Az ózon és az emberi szervezet kapcsolata

Az emberek rendkívül érzékenyen reagálnak az ózonra. A fertőtlenítésre használt ózon töménysége 0,5-2,5 ppm (milliomodrész) között van. Az emberek 0,01 ppm ózonkoncentrációt szagról már érzékelnek. 0,01 ppm alatti ózonkoncentráció az Egészségügyi Minisztérium szerint semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre maximum 10 órán át tartó érintkezés esetén. A minisztériumi forrás szerint minden kellemetlen tünet (kiszáradt száj, légutak irritációja) az ózonnal érintett terület elhagyása után rögtön elmúlik, mindennemű következmény nélkül.

A kezelést megelőzően NAGYON FONTOS! Az ózonkezelésre kerülő helyiség zárható  legyen és a kezelés alatt semmilyen élőlény (ember, kisállat, növény) nem tartózkodhat odabenn. A kezeléshez a tárgyak elmozdítása nem szükséges, utána semmilyen takarítás nem kell.

Személygépkocsi: 3990 Ft